25

Reizen voor en door vrouwen i.s.m. Omnia Travel.
KVLV-leden genieten 50 euro korting!


Compostella: even herbronnen - VOLZET


Nood aan rust en bezinning? Dan kan een wandeltocht naar het legendarische Compostela erg louterend zijn. We stappen in 13 dagen van Astorga naar Santiago. Tijdens deze tocht van 280 kilometer ontdek je jezelf én andere pelgrims die elk om hun redenen en op hun manier op zoek zijn. Het is niet enkel wandelen naar een bepaald punt, je stelt je ook open voor wie je op deze weg tegemoetkomt. Laat je raken door het onverwachte!

Deze reis is volzet. Inschrijven is niet meer mogelijk.
Data: van 3 tot 15 september 2018.
Inschrijven: via kvlv@omniatravel.be of 016/24.38.35.
Prijs per deelnemer inclusief vluchten, logies met ontbijt en avondmaal, transport van bagage tijdens de staptocht en reisbegeleiding: € 1549 of € 1499 voor KVLV-leden.
Meer info: lees hier meer informatie.


Friesland: fietsen langs de elf steden


Alle elf steden bezoeken is Fryslân pas écht beleven. Tussen de steden door geniet je van het afwisselende landschap met veel water, prachtige vergezichten, ruimte en frisse lucht. Over een afstand van circa 255 km (55 tot 85 km per dag) geniet je van het weidse Friese land. Elke stad heeft haar eigen charme. Ook de grootte verschilt: Sloten telt 900 inwoners, Leeuwarden heeft er meer dan 90.000.

Data: van 20 tot 24 augustus 2018.
Inschrijven: via kvlv@omniatravel.be of 016/24.38.35.
Prijs per deelnemer vanaf 10 deelnemers inclusief busvervoer vanuit België, logies, ontbijt en avondmalen, bagage en pechservice onderweg: vanaf € 1025 per persoon of € 975 voor KVLV-leden.
Meer info: lees hier meer informatie.


India: proef van de wereld


Deze belevingsreis toont India in al zijn facetten, van moeder Teresa in Calcutta tot de theepluksters in Darjeeling met zicht op de Himalaya. Calcutta prikkelt al onze zintuigen, we ontdekken het koloniale verleden, de kleurrijke bloemenmarkt en het pottenbakkersdorp midden in de stad. Maar we wandelen ook door het platteland, zoeken naar de tijger tussen de mangroves en maken een boottocht op de Ganges. Een verrassende en inspirerende reis waarbij de ontmoeting met het lokale leven centraal staat.

Data: van 1 tot 10 mei 2018.
Inschrijven: via inspiration@anubhuti.be of 0484/39.74.89.
Prijs per deelnemer: € 1640, KVLV-leden betalen € 1590. Visum & vluchten niet inbegrepen.
Meer info: lees hier meer informatie.


Madeira: beleef het eilandgevoel


Ontdek het bloemeneiland Madeira, van noord tot zuid en van oost tot west. Langs ravijnen, watervallen en door de dichtbegroeide exotische vegetatie. Madeira is een speldenprik in de oceaan. Amper 57 km lang en 22 km breed met toppen tot bijna 2000 meter. Door een combinatie van een zacht klimaat, vruchtbare grond, spectaculaire landschappen en prachtige tuinen heeft Madeira alles wat een natuurliefhebber zich kan wensen.

Data: van 21 tot 28 september 2018.
Inschrijven: via kvlv@omniatravel.be of 016/24.38.35.
Prijs per deelnemer inclusief chartervluchten, logies in goed 4* hotel in halfpension, volledig programma met alle vermelde bezoeken, activiteiten en inkomgelden, een aantal middagmalen, KVLV reisleiding, BTW en fooien vanaf € 1.490 per persoon of € 1.440 voor KVLV-leden.
Meer info: lees hier meer informatie.


Schotland: op zoek naar de ruwe natuur


Ontdek grandioze landschappen, ongerepte natuurgebieden en kastelen in het hoge noorden van Groot-Brittannië. We bezoeken ook een landbouwbedrijf met Galloway-runderen en een dierenveiling. Ook een aanrader voor Agravrouwen, dus!

Data: van 29 juli tot 2 augustus 2018.
Inschrijven: via kvlv@omniatravel.be of 016/24.38.35.
Prijs per deelnemer vanaf 20 deelnemers, inclusief vluchten, verblijf in Pitlochry en Edinburgh, volpension van het avondmaal op dag 1 t.e.m. het middagmaal op dag 5 en bezoeken: vanaf € 1315 per persoon of € 1265 voor KVLV-leden.
Meer info: lees hier meer informatie.


Bedevaarten en pelgrimsreizen


In 2018 ligt er opnieuw een mooi, aantrekkelijk en gevarieerd aanbod aan pelgrimsreizen en bedevaarten voor jullie klaar. Het resultaat van een samenwerking van KVLV, haar partners in de Landelijke Beweging en Omnia Travel. Zo’n bedevaart of pelgrimsreis is een uniek cadeau voor jezelf of voor anderen die je dierbaar zijn.

Meer info: bekijk de brochure met het aanbod 2018, bekijk het aanbod via omniatravel.be of vraag de brochure aan bij Omnia Travel, 016/24 38 16.

 

 

Posted in: Erop uit
 

Reacties

# Gert B
maandag 5 februari 2018 18:11
Ziet er top uit! Ik ben vorig jaar met mijn mama op bedevaart gegaan naar Scherpenheuvel en was echt leuk. We logeerden er in een bed and breakfast en gingen wel drie keer de basiliek bezoeken.
Ik zou graag nog een keertje gaan. Mensen die eens mee willen of tips nodig hebben, laat maar weten!

(zo ken ik er een adresje waar ze de allerlekkerste eclairs van het land verkopen....)

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: