25

Kom naar de Belevingsmarkt en het Oogstfeest in Haacht op zondag 15 oktober 2017 van 13.30 tot 18 u.

 

Belevingsmarkt
Laat je verrassen door hoeve- en streekproducten uit het Dijleland. Kuier over de belevingsmarkt met verse kwaliteitsproducten recht van bij de boer en leuke standen van o.a. de Buurderij, Tildonk Bloemendorp en KVLV.

Oogstfeest
Koop eetappels, valappels, vers geperst sap en andere lekkernijen gemaakt van de kloostertuinoogst ten voordele van Nieuwe Kloostertuin Tildonk vzw.

Mobiele fruitpers (van 9 tot 18u.)
Heb je zelf minstens 70 kg appels? Laat je oogst op 15 oktober persen door De Persmobiel. Maak hiervoor een afspraak via 0497/48 54 61 of info@persmobiel.be. Vermeld duidelijk je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, met als onderwerp ‘persdag Tildonk 15 oktober’ en geef het aantal kilo door dat je wil laten persen. Je krijgt dan het tijdstip waarop je best langskomt.

Plantenmarkt
Dit jaar wordt de markt uitgebreid met een vijftal plantenkwekers. Van kruiden tot vaste- en huisplanten, iedereen kan hier wel iets vinden om net dat plekje in je huis of tuin op te leuken.

Leuke activiteiten
Geniet met het hele gezin van de fotozoektocht en rondleidingen in de kloostertuin, een initiatie boogschieten, de kinderworkshop ‘Correct omgaan met honden’ (inschrijven via info@siriustherapie.be), een bezoek aan Engelenburcht, een demonstratie schapendrijven en nog veel meer. De prijsuitreiking ‘Tildonk Bloemendorp’ vindt plaats om 15.30u. Kom zeker luisteren naar Schobbejak, een verteller die jullie om 17u. zal fascineren met zijn verhalen.

 

Wanneer: Zondag 15 oktober 2017 van 13.30 tot 18 u.

Waar: Tildonk, Kruineikestraat 5

 

 

 

 

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: