08

Bezoek deze gloednieuwe beurs met talrijke workshops, demonstraties, optredens en presentaties speciaal voor vrouwen op vrijdag 19 april van 13 tot 23 u. en op zaterdag 20 en zondag 21 april 2013 van 10 tot 18 u. in Flanders Expo, Gent.


Groep KVLV heet je hartelijk welkom

Maak kennis met talrijke workshops en lezingen in het huis van Groep KVLV in de paarse zone 'Jij en je wereld'. Kies uit: bloemencupcakes maken, strikje breien, vrouwen verdienen beter, styling tips & tricks, samba dansen, stoomkoken met AEG, lingerie je tweede huid, fingerfood, Lut Celie - anders kijken naar kinderen, aromatherapie, ...

Wil je zeker zijn van je plaats bij een workshop, schrijf je dan vooraf in. Ter plaatse kan je ook nog inschrijven.


Ontdek de verrassende thema’s
 • Jij en je wereld: de leuke dingen van het leven zoals ontspanning, hobby's, gezin, reizen,...
 • Jij en je stijl: geef je leven de nodige stijl met talrijke mode- en decotips. Genieten is het codewoord.
 • Jij en je smaak: culinaire verwennerijen en kookdemo's.
 • Jij en je lijf: de laatste health-, wellness- en beautytrends.


Praktische informatie

Wanneer:

 • vrijdag 19 april 2013 van 13 tot 23 u.
 • zaterdag 20 april 2013 van 10 tot 18 u.
 • zondag 21 april 2013 van 10 tot 18 u.

Waar: Flanders Expo, hal 8, Gent. Routebeschrijving

Prijs: € 12, € 8 voor KVLV-leden.

Tickets:

 • Print deze reductiekaart uit, vul ze in en betaal aan de kassa in hal 8. Je betaalt € 8,00 per persoon in plaats van € 12,00. Eén reductiebon voor heel de groep is voldoende.
 • Beter is het je vooraf te registreren via de website www.goedgevoelladiesfair.be. Dit kan individueel of in groep. Je betaalt vooraf en drukt je ticket af zodat je niet hoeft aan te schuiven aan de kassa. Als je de code KLV44326588 invult, krijg je bovendien € 4,00 korting per persoon. Je betaalt € 8,00 in plaats van € 12,00.
  Problemen met de registratie? Stuur een e-mail naar info@gglf.be of contacteer Textirama op tel. 09/243 84 50. Zij helpen je graag verder.

Benieuwd naar wat je nog meer kan ontdekken?

Neem een kijkje op www.goedgevoelladiesfair.be en schrijf je in op de nieuwsbrief. Volg Goed Gevoel Ladies Fair op Facebook of op Twitter. Laat weten of je erbij bent op de evenementenpagina op Facebook.


De Goed Gevoel Ladies Fair is een initiatief van KVLV samen met alle organisaties van Groep KVLV, mediapartner Goed Gevoel en Textirama (organisator).

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: