20

KVLV dankt al haar vrijwilligers tijdens de Week van de Vrijwilliger die loopt van4 tot en met 12 maart 2017. Meer dan 11.000 enthousiaste vrijwilligers* zijn het kloppende hart van KVLV, Vrouwen met vaart. Ze zetten zich belangeloos in voor KVLV en voor elkaar en zorgen voor een warme samenleving. Bedankt aan iedereen voor jullie fantastische inzet en engagement!

Deel je leukste foto's

Toon hoe leuk het is om samen te vrijwilligen in KVLV en KVLV-Agra. Plaats tijdens de Week van de Vrijwilliger van 4 tot en met 12 maart 2017 je mooiste foto's van 'samen vrijwilligen' bij KVLV en KVLV-Agra op Facebook, Instagram of Twitter met deze vier hastags #KVLV #naamvanjeKVLVgroep #vrijwilligersweek #laatmensenschitteren. De leukste berichten en foto’s delen we op de Facebook-, Instagram- en Twitterpagina van KVLV, Vrouwen met vaart.

Doe mee en ontvang een stijlvolle sjaal

Heb je een foto met de vier hashtags geplaatst op Facebook, Instagram of Twitter tijdens de ‘Week van de vrijwilliger’ van 4 tot en met 12 maart 2017? Dan krijgen alle vrijwilligers* van je KVLV-groep een stijlvolle sjaal. Meer info over het ontvangen van de sjaal krijg je later.

* Vrijwilligers, dat zijn bestuursleden maar ook geëngageerde leden die enthousiast meewerken in KVLV-groepen. Het kan ook gaan over de vrijwilligers van het gewestbestuur of provinciaal bestuur, het regionaal en provinciaal Agrabestuur. 

 


 

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: