27

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag, een dag in het teken van vrouwenkracht, gelijkheid en verbinding. Ook dit jaar is KVLV solidair met vrouwen van over de hele wereld. Naast de Schrijf ze vrij-actie i.s.m. Amnesty International, zetten lokale KVLV-groepen zich met hart en ziel in voor twee unieke evenementen in Roeselare en Leuven.

 

Internationale Vrouwenstraat

5 maart 2017, 14 – 18 u.
In de stationsomgeving van Roeselare, gratis toegang

Op zondag 5 maart wordt de stationsomgeving van Roeselare voor één dag een Internationale Vrouwenstraat. Op maar liefst vijf locaties zetten verschillende organisaties vrouwen in de aandacht met verrassende workshops, optredens, lezingen, kinderanimatie en nog veel meer.

Eén van deze locaties is het oude gebouw van Carrefour aan het Stationsplein van Roeselare. Deze pop-up locatie is het kloppend hart van de Internationale Vrouwenstraat. Geniet van het gezellige theesalon en bar, dansworkshops en creatieve workshops, fijne kinderanimatie, een bijzondere tentoonstelling en muziek. KVLV-groepen uit de regio sloegen de handen in elkaar en laten je op deze originele plek kennismaken met heerlijke 'Red de restjes'-gerechtjes. Nog geen brief geschreven voor de ‘KVLV schrijf ZE vrij’-actie? Een enthousiaste ploeg KVLV-vrijwilligers verwelkomt je er graag met pen en papier!

 

 

Het grootste vriendenboek ter wereld

Of je nu dichtbij of heel ver weg woont, de Internationale Vrouwenstraat rekent op jouw hulp om het grootste vriendenboek ter wereld samen te stellen en mensen te verbinden.

Vul het vriendenboek in en deel dit mooie initiatief met mensen uit je netwerk van over de hele wereld. Op zondag 5 maart kun je alle pagina’s komen bewonderen in de pop-up Carrefour aan het Stationsplein van Roeselare.

 

 

Vlaams-Brabantse Vrouwendag

5 maart 2017, 12 – 18 u.
Provinciehuis, Leuven

Kom naar de Vlaams-Brabantse Vrouwendag met boeiende lezingen, een pakkende theatervoorstelling en tal van leuke workshops. Kom tussen 12 en 18u. ook langs bij KVLV op de infomarkt, doe mee met onze pop-up workshop of schrijf er je brief voor de ‘KVLV schrijf ZE vrij’-actie.

 

 

 

Reacties

# Edith Desmyter
donderdag 16 februari 2017 3:58
Een vriendenboek invullen….

Wie dacht dat dit enkel voor kinderen is, denkt verkeerd.
Wij willen iedereen hiermee verbinden, wereldwijd! Dit straffer dan Facebook…

Vul het in, want wij vinden jou belangrijk!

en ...kom genieten de dag zelf!
tot 5 maart
Edith

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: