09

Een originele pizza met radijsjesblad, kruidenkaas en pijnboompitten.

 

voor 4 personen

  • 1 kant-en-klaar vel pizzadeeg
  • loof van 2 bosjes radijsjes
  • 150 g kruidenkaas
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • olie
  • peper

 

Stoof de radijsjesblaadjes 2 minuten aan in wat olie en kruid met peper. Besmeer het pizzadeeg met de kruidenkaas en verdeel er de radijsjesblaadjes over. Strooi er de pijnboompitten over. Bak de pizza volgens de instructies op de verpakking.

 

Meer recepten vind je in No waste cooking - Van aardappelschil tot wortelloof

Aardappelschillen, broccolistelen, wortelloof, … Afval? Helemaal niet! Uit gewoonte gooien we veel weg, terwijl dat niet altijd nodig is. Chips van aardappelschillen, guacamole van broccolisteel of soep van wortelloof zijn overheerlijk. En daar blijft het niet bij. Ook appelschillen, radijsjesloof, bietloof, bloemkoolnerven en -bladeren, venkelstelen, preigroen, koolrabibladeren en erwtenpeulen zijn allemaal ontzettend smaakvol.

Prijs € 14,95 of € 10,00 voor KVLV-leden + € 3,00 verzendingskosten

Bestel KVLV-leden - andere.

Ben je KVLV-lid? Dan kan je het boek ook voordelig bestellen via de secretaresse van je KVLV-groep (zonder verzendingskosten).

 

Copyright foto www.studiowauters.com

 

 

Posted in: Recepten
 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: