01

Bedankt voor jullie steun!

Twee KVLV-teams van samen tien deelnemers namen deel aan de Refugee Walk om mensen op de vlucht te steunen. Ze zamelden maar liefst 1.559 euro in voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Bedankt voor jullie steun!

 

Refugee Walk

Vluchtelingen moeten vaak een lange en zware tocht te voet afleggen om een veilige bestemming te bereiken. Op 2 oktober 2016 stappen tal van vluchtelingen en vrijwilligers daarom een unieke tocht van 40 km tijdens de Refugee Walk, om mensen op de vlucht te steunen.

Wandel je mee?

KVLV, Vrouwen met vaart doet ook mee! Ga jij graag de uitdaging aan en stap je mee? Kijk snel op refugeewalk.be. Sluit je aan bij een van onze KVLV-teams door te zoeken op ‘KVLV’ en klik vervolgens op ‘Deelnemen aan dit team’.

Heb je zin om zelf een extra KVLV-team in te schrijven? Volg de instructies op refugeewalk.be en noem je groep ‘KVLV, Vrouwen met vaart Team x’. Vervang x door het eerstvolgende nummer dat vrij is, bv. ‘KVLV, Vrouwen met vaart Team 3’. Je kunt maximaal met zes deelnemers per team inschrijven.

Twijfel je of 40km haalbaar is voor jou, maar wil je het wel heel graag proberen? Onderweg is er op verschillende rustpunten (13, 23, 30km) ruimte voor ontmoeting en muziek. Laat de beentjes even rusten en geniet van de unieke sfeer. Lukt het echt niet om verder te stappen, dan zorgt de organisatie voor vervoer naar de aankomst. Alle stappers krijgen ook een noodnummer mee voor onderweg.

Sponsor KVLV-stappers

Sponsor onze stappers door op refugeewalk.be te zoeken naar onze KVLV-teams. Jouw bijdrage is niet alleen de perfect motivatie voor onze KVLV-stappers om door te bijten wanneer het moeilijk wordt, we laten als grootste vrouwenvereniging in Vlaanderen zo ook ons warm hart zien. Alvast bedankt voor je steun!

Kom supporteren

Kom je de KVLV-stappers graag een hart onder de riem steken? Kom dan op 2 oktober 2016 met je luidste supportersstem naar het Nationaal Park Hoge Kempen en geef ze een duwtje in de rug.

Hopelijk tot dan!  

Meer info op refugeewalk.be

 

Posted in: Solidariteit
 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: