05

Wees de ster van de zeedijk! 3D World Magic & Fun

De zeedijk Mariakerke in Oostende is deze zomer de uitvalsbasis van een uniek event: 'Yale 3D World Magic & Fun'. In deze unieke omgeving staan 50 decors ter beschikking waarin jij zelf de ster bent, en in de meest hilarische omstandigheden poseert voor de lens van vrienden of familieleden.

Open van 16 juli tot en met 28 augustus 2016. Meer info: www.3DWorldBelgium.be en www.Facebook.com/3DWorldBelgium

Jouw voordeel

Op vertoon van je KVLV-lidkaart aan de kassa’s van ‘3D World, Magic & Fun Oostende’, krijgen 1, 2, 3 of max. 4 personen € 3 korting per aangekocht individueel ticket vanaf 12 jaar (je betaalt dus 7 euro ipv 10 euro per ticket). De actie loopt van 16 juli tot en met 28 augustus 2016.
Niet geldig op voorverkooptickets. Niet combineerbaar met andere acties en/of voordelen. Niet omruilbaar in speciën. Mag niet verkocht worden.


Laat je betoveren in de Kasteeltuinen Arcen

In het pittoreske dorpje Arcen in Nederlands-Limburg ligt een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Het is 32 hectare groot en heeft meer dan 15 unieke tuinen. In het 17de eeuws kasteel bezoek je expo’s en tentoonstellingen, onder meer rond bloemsierkunst. Daarnaast geniet je van roofvogeldemonstraties, een lichtfestival en live muziekoptredens. 

Meer info via www.kasteeltuinen.nl

Jouw voordeel

KVLV-leden krijgen 25% korting op de reguliere entreeprijs. Je betaalt dan € 11,25 in plaats van € 15 per persoon. De actie is geldig voor max. 4 personen per lidkaart en loopt het hele seizoen, t/m 6 november 2016, met uitzondering van 24 en 25 september. In juli en augustus mogen kinderen van 4 t/m 17 jaar gratis binnen.


Bewonder de grootste bloemencorso ter wereld

Op zondag 4 september tonen inwoners van het Nederlandse Zundert hun spectaculaire corsowagens. Vrijwilligers dragen het enorme bloemenspektakel. Zij zijn het die de dahlia’s kweken, de bloemenvelden onderhouden, de wagens bouwen en de organisatie op zich nemen. Onderweg loop je levende standbeelden en bandjes tegen het lijf en snuister je op de jaarmarkt.

Meer info via www.corsozundert.nl

Jouw voordeel

Lezers van Vrouwen met vaart ontvangen met de kortingscode corsokvlv 20% korting op een ticket voor Corso Zundert 2016. Volwassenen betalen € 8 i.p.v. € 10. Bestel je tickets.

 

Posted in: Erop uit
 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: