09

KVLV vernieuwt… We worden meer ‘vrouwen met vaart’. En dat kun je al merken! We zijn een dynamische beweging die verschillende vrouwen samenbrengt, versterkt en verrijkt. Samen maken we werk van een duurzame(re) samenleving. Samen zetten we ons in voor een warmere samenleving, in kleine en in grootse dingen. Een groot netwerk in Vlaanderen met een sterke traditie dat vandaag meer dan ooit meerwaarde kan bieden: dat zijn we en dat willen we blijven!

Een organisatie met toekomst ziet er anders uit dan in het verleden. Om van betekenis te zijn in de samenleving en meer vrouwen kansen en ruimte te geven om initiatieven te nemen vanuit en binnen KVLV, willen we onze bewegingsopbouw herdenken:
- hoe krijgen we meer beweging in onze vereniging?
- hoe creëren we meer ruimte voor vrouwen met goesting om, op hun maat, mee vorm te geven aan het KVLV-verhaal?
- hoe zorgen we ervoor dat de vertrouwde KVLV-vrouwen zich thuis blijven voelen?
- wat kunnen we behouden en waar is nood aan vernieuwing?
- …

Heb jij zin om mee te werken aan de vernieuwing binnen KVLV als vereniging? Om mee de beweging te maken naar meer ‘vrouwen met vaart’? Je bent welkom om in 2 (max. 3) dagen mee te denken!

De eerste samenkomst vindt plaats op 27 augustus 2016, van 10 tot 16u – waarschijnlijk in (de buurt van) Wijgmaal-Leuven. Kun je er die dag echt niet bij zijn, maar heb je wél zin om mee te werken, laat het weten. Je kunt de tweede dag aansluiten.

Stuur een mailtje aan kvlv@ons.be tegen ten laatste 20 augustus, met daarin je gegevens.

 

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: