06

570 KVLV-vrouwen genoten tijdens 'KVLV roKt Lokeren' van een fantastische namiddag boordevol lezingen, workshops en stadswandelingen op zaterdag 4 juni in Lokeren. Els de Schepper bracht de leuke voorstelling ‘Achter de schermen van een sterke vrouw’ en de Valse Teefjes sloten de avond af met een spetterend optreden. Bedankt aan iedereen die erbij was en aan alle vrijwilligers en medewerkers die er een geslaagd event van maakten! Neem een kijkje in het fotoalbum.

Enkele van de vele reacties

“Dikke proficiat met KVLV rokt Lokeren...het was een geweldig mooi initiatief, alles d' erop en eraan. Heel mooie locaties en aantrekkelijke plekjes, een groot gamma aan activiteiten, kortom tijd te kort. De afsluiter in het cultureel centrum was de kers op de taart. Een pluim voor al de medewerkers.”

"Superdag!! We hebben enorm genoten van de lezing van Els De Schepper en van de Valse Teefjes, en een boeiende rondleiding gehad in de Turkse Moskee. Jammer dat er geen tijd meer was voor de andere activiteiten.... Voor herhaling vatbaar! Dikke merci aan de organisatie!"

"'Lokeren roKt' Super initiatief van KVLV en leuke dag gehad, en zeer fijn dat ik mee kon helpen in het slagen van zo'n toffe dag!!!"

 

 

Posted in: Erop uit
 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: