02

De winnaars van de prijs voor ‘Vrouwelijk talent op het platteland’ zijn bekend.

Proficiat! Elke winnaar ontvangt een bedrag van 2.000 euro.

De winnaars zijn:

- Monique Dedobbeleer uit Deurne (Schaffen) is directeur van het sociaal tewerkstellingsbedrijf 'De Vlaspit' in Scherpenheuvel en voorzitster van KVLV Deurne.

- Els Schellekens uit Viersel ontvangt op haar beleefboerderij ‘Het Eigen Zijn’ mensen met een zorgvraag en hun mantelzorgers.

- Leen Verwimp uit Sint–Lievens–Esse helpt op haar biologische boederij ‘De Kollebloem’ mensen bijvoorbeeld met een verslavingsproblematiek terug in balans te komen.

Joke Schauvliege, Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw  en Monique Swinnen, voorzitter Ons maakten de drie winnaars bekend op de Goed Gevoel Ladies Fair in Gent.

Voor de derde keer organiseerde Ons de prijs voor ‘Vrouwelijk talent op het platteland’ samen met Vlaanderen en Cera. 30 vrouwen met oog voor hun omgeving, vol passie voor het platteland en fier op hun talent dongen mee naar de Prijs voor ‘Vrouwelijk talent op het platteland’. 

 

Reacties

dinsdag 21 juni 2016 17:24
beste KVLV mensen
graag wil ik jullie mijn oprechte dank uitspreken voor de prijs die ik gewonnen heb 'vrouwelijk talent op het platteland', het is niet zomaar en prijs, sinds die dag word ik anders dan gewoonlijk in het licht gebracht met mijn talenten, het doet wat met een mens - geloof me!
al de interviews, opnames, huldigingen, foto reportages, reacties van mensen, ...ik geniet ervan, het komt me vooral heel veel leren over mezelf, het spiegelt - wie ben ik - waar zitten mijn spanningen -mijn schoonheid (op foto's) , ...ik kijk naar mezelf en observeer wie ik ben, hoe ik overkom bij mensen, ontzettend boeiend, zeker als je dat werk zelf ook professioneel doet met mensen.
van harte een bijzondere dank aan het initiatief, ik hoop dat het voor meerdere mensen een diepere betekenis mag hebben ....en de prijs, ik heb voor mezelf een mooie halsketting gekocht en een nieuwe bril, waar ik heel erg blij mee ben, de rest is voor ons 'vrije grond ' project, met liefde geschonken,

en de verbinding met en waardering voor de plaatselijke KVLV is hierdoor ook nog intensiever geworden

genegen groet !
leen

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: