27

Kom naar de Goed Gevoel Ladies Fair van 15 tot 17 april 2016 in Flanders Expo Gent. KVLV, Vrouwen met vaart en alle organisaties van Ons verwelkomen je op de volledig vernieuwde stand van Ons. Op dit event exclusief voor vrouwen geniet je van praktische demo's koken en crea -  proevertjes à volonté - workshops beweging, beauty, gezonheid en wellness - gezellige zithoekjes en catering - shopping met een leuke korting... Laat je inspireren, verwennen en verrassen!

Als KVLV-lid geniet je 4 euro korting op je ticket. Bestel je tickets met de KVLV-kortingscode OLL23769584.

 

Praktische informatie

 • Wanneer:   
  15 april 2016 van 13 tot 22 u.
  16 april 2016 van 10 tot 18 u.
  17 april 2016 van 10 tot 18 u..
 • Waar: Flanders Expo, hal 8, Gent
 • Prijs: € 12, € 8 voor KVLV-leden
 • Tickets: bestel je tickets met de KVLV-kortingscode OLL23769584
 • Workshops: ontdek de workshops

 

Juwelenswishing

Wil je een nieuw juweel dat bovendien nog gratis is? Neem deel aan de juwelenswishing van de ladies van Ons: een ruilevenement met (fantasie)juwelen in de hoofdrol. Breng één, twee of max. drie juweeltjes (die nog piccobello in orde zijn!) mee die je zelf niet meer draagt maar waar je wel iemand anders blij mee kan maken. Vrijdag breng je juweeltjes binnen tussen 15 en 16 uur. Om 16.30 u. is het passen geblazen en om 17 u. stipt slaan we onze slag! Zaterdag en zondag kan je juwelen afgeven tussen 14 en 15 u., passen we om 15.30u en start de swishing om 16 u.


Workshop-aanbod op en rond het Ons-plein

No leftovers

Laat je in deze kookdemo verrassen door recepten uit de KVLV-kookboeken ‘No waste cooking’ en ‘No leftovers’ en proef hoe lekker duurzame keuzes maken in de keuken kan zijn!

Lekker snel

Op zoek naar recepten die snel klaar zijn op drukke piekmomenten? In deze kookdemo laten we je zien en proeven hoe je in no time een heerlijk gerecht op tafel tovert dat je toch zal verrassen door zijn complexe smaak!

“Ge hebt weer niet opgekuist!”

Doe je zelf af en toe dergelijke harde uitspraken of krijg je ze soms te horen? In deze workshop krijg je handvaten om op een eerlijke manier over te brengen wat echt belangrijk voor je is. Verbindende communicatie!

Ecologische allesreiniger in een handomdraai

Wist je dat een zelfgemaakte allesreiniger slechts 50 cent kost? Bovendien is het leuk om te doen en spaar je het milieu. Je gaat zelf aan de slag en krijgt interessante tips over ecologische alternatieven voor je schoonmaakroutine.

Natuurlijk mooi: DIY lippenbalsem

Je gaat aan de slag met ingrediënten uit de natuur en maakt zelf een lippenbalsem. Super leuk om te doen, je voelt het verschil in je portemonnee en spaart het milieu!

Feesten tussen bloemen

Ontdek in deze workshop hoe je op een simpele, maar originele manier je volgende feesttafel kunt aankleden. Stap voor stap en het eindresultaat neem je mee naar huis!

Kinderfeest wordt kinderspel

Voortaan geven kinderfeestjes je geen stress meer! Ze worden dolle pret, aan onze feesttafel maken we zelf een leuke DIY- uitnodiging of knutselen we een cool hebbeding in elkaar. Reserveer snel een plaatsje in deze keileuke workshop!

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: