20

Welzijnszorg heeft een tijdscapsule vol wensen voor een toekomst zonder armoede ingegraven in de Toekomststaat in Vilvoorde op 19 november 2015. De wensen van mensen in armoede, van vrijwilligers en sympathisanten verdwijnen voor 15 jaar uit het zicht. In 2030 zal Welzijnszorg deze tijdscapsule opgraven, hopelijk in een land zonder armoede. Aan die droom zal Welzijnszorg de komende jaren hard verder werken.

Met deze actie lanceert Welzijnszorg haar nieuwe eindejaarscampagne 'Een toekomst zonder armoede'. In deze campagne koppelt Welzijnszorg armoedebestrijding aan een duurzame samenleving waar armoede en sociale uitsluiting geen plaats hebben. Vooral op het vlak van wonen, vervoer en gezondheid ontbreken nog heel wat duurzame maatregelen waardoor mensen in armoede het extra moeilijk hebben. Met de nieuwe campagne ‘Een toekomst zonder armoede’ wil Welzijnszorg aan mensen in armoede toekomstkansen schenken.

 

Doe mee en kom in actie!

Campagnetijd, dat betekent voor Welzijnszorg weer duizenden mensen die de campagne lokaal en regionaal doen leven en geld inzamelen. Als partner roept KVLV al haar leden en sympathisanten op om dat warme gevoel van solidariteit en vrijwillige inzet te delen. Kies de actie die bij je past via www.welzijnszorg.be. Want samen strijden tegen armoede maakt ons sterk!

 

De campagne ‘Een toekomst zonder armoede’ loopt in samenwerking met KVLV, kwb, de kringwinkels en Welzijnsschakels.

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: