05

Het KVLV-gewest Kortrijk schitterde op de Voedseloverschottenmarkt in Kortrijk op zondag 20 september 2015. Op deze happening kregen 2.000 mensen een gratis maaltijd op basis van voedseloverschotten en genoten bezoekers van een inspiratiemarkt waar allerlei organisaties hun strijd rond voedselverspilling uit de doeken deden.

De enthousiaste dames van KVLV Heule, Gullegem, Bissegem en Marke boksten een prachtige KVLV-stand in elkaar, waar ze hun werking en proevertjes uit 'No Waste Cooking' en 'No leftovers' presenteerden. De bezoekers van deze KVLV-stand genoten met volle teugen van een duizendtal minicroques, een duizendtal toastjes met broccolipesto, 8 kg aardappelsalade op 3 kg witloof en ruim 150 glaasjes pastapudding en pastasalade. De voorbijgangers namen gretig recepten mee van al dat lekkers, bladerden volop in de KVLV-boeken en namen massaal deel aan de wedstrijd om een boek te winnen. Het KVLV-groen en het enthousiasme van de hele ploeg trokken duidelijk ieders aandacht!

KVLV stelde er ook het nieuwe kookboek 'No Leftovers' voor aan de pers, en met succes! Lees de artikels in De Gentenaar, Het Belang van Limburg, Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen.

 

 

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: