10

Dank voor jullie steun aan de KVLV-Agra-solidariteitsactie!

KVLV-Agra overhandigde maar liefst 15.000 euro aan Boeren op een Kruispunt vzw tijdens het slotevent van de solidariteitsfietstocht op Agriflanders.

Dit dankzij de inzet van heel veel vrijwilligers die deze zomer activiteiten op touw zetten en de moed van een groepje Agravrouwen om door weer en wind door heel Vlaanderen te fietsen.

Gedurende Agriflanders schreven heel wat bezoekers ook kaartjes met ondersteunende woorden. Samen met veel kaartjes van Agravrouwen gaf KVLV-Agra ze aan Boeren op een Kruispunt als teken van solidariteit aan landbouwgezinnen die het wat moeilijker hebben.

"We wilden een solidariteitsboodschap naar buiten brengen, tonen dat iedereen het moeilijk kan hebben en taboes hierover doorbreken. Agravrouwen willen er zijn voor elkaar. Achter die 15.000 euro zitten heel veel kleinere giften, en geen grote bedrijfssponsoring. Dit betekent dat dus ook heel wat personen stil hebben gestaan bij de solidariteitsgedachte en het werk van Boeren op een Kruispunt. Bedankt aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen om hier zo’n succesvolle actie van te maken. Het getuigt van heel wat betrokkenheid, binnen èn buiten de landbouw. Dit doet deugd!"

 

 

Lees meer over de solidariteitsfietstocht.

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: