01

Bezoek de Goed Gevoel Ladies Fair op 27, 28 en 29 maart 2015 in Flanders Expo Gent. KVLV, Vrouwen met vaart en alle organisaties van Ons verwelkomen je op de derde editie van dit event exclusief voor vrouwen in het huis van Ons. Als KVLV-lid geniet je 4 euro korting op je ticket. Bestel je tickets op www.goedgevoelladiesfair.be met de KVLV-kortingscode OLL23769584.

 

Ons geeft 200 x VIP-ontvangst voor 2 weg!
- wedstrijd exclusief voor KVLV-leden

De wedstrijd waarbij je kans maakt op een VIP-ontvangst in de Ons Oase is afgesloten. De winnaars brengen we spoedig op de hoogte! Ze genieten van een half uurtje quality time met een hapje en drankje en een leuke VIP-demo. Opgelet: tickets voor de beurs zijn niet inbegrepen in de VIP-ontvangst.

 

Praktische informatie

 

Workshops in het Ons huis
 • Feesten tussen bloemen
  Feesten en tafelen met vrienden en familie is dé gelegenheid om uit te pakken met persoonlijkheid en creativiteit. Maak met eenvoudige en budgetvriendelijke materialen in geen tijd een unieke blikvanger met bijpassende groene accenten.

  Copyright foto Isabelle Persyn

 

 • Sjaals in de knop en… haar in de knoop
  Op een leuke manier sjaals knopen? Laat je inspireren door kleur-, stijl & imagoconsulente Sarah Miny. Een tweede workshop van Sarah Miny is ‘haarvlechten’. Ontdek tientallen manieren om je lange lokken te binden.

  Copyright foto Leen Van den Meutter   

 • Centen schenken
  Geen inspiratie voor een tof en origineel geschenk? Waarom dan geen centen schenken op een leuke manier!? Origami, kadoosjes,… Altijd een leuk presentje!

 

Meer informatie

Neem een kijkje op www.goedgevoelladiesfair.be en schrijf je in op de nieuwsbrief. Volg Goed Gevoel Ladies Fair op Facebook, op Twitter of op Pinterest.

 

De Goed Gevoel Ladies Fair is een initiatief van KVLV samen met alle organisaties van Ons, mediapartner Goed Gevoel en Textirama (organisator).

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: