Puur natuur

Nood aan een dagje in het groen? Dankzij KVLV kun je deze zomer genieten van de wilde dieren en de ondergrondse wereld van Han (25% korting), prachtige zandsculpturen in de Nederlandse Veluwe (16% korting) of een bezoekje aan de boerderijdieren en tuinen tijdens Agricultura in Bilzen (5 euro korting).

Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han heeft het grootste onderaardse grottencomplex van Europa en bestaat al meer dan 200 jaar. Ook bovengronds is het een toeristische topper met een uniek wildpark. Je kunt er ook blijven slapen in bijzondere logies zoals de pelsjagershutten en Tree Tents.

 

Waar: Rue Joseph Lamotte 2, 5580 Han-sur-Lesse

Jouw voordeel: -25%
Volwassen kunnen binnen voor € 23,25 i.p.v. € 31. Kinderen (4-11 jaar) betalen € 16,50 i.p.v. € 22.
Voorwaarden:
- Korting op vertoon van KVLV-kaart aan de kassa.
- Geldig tot 31/09/2019.
- De korting is geldig voor maximum 5 personen per lidkaart.

Meer info: www.grotte-de-han.be

 

 

Zandsculpturenfestijn Veluwe

Ga op ontdekkingsreis bij het Veluws zandsculpturenfestijn. Bewonder de imposante skyline waarin de bekendste gebouwen ter wereld zijn verwerkt. Ontdek het leven onder water, met verrassende lichteffecten op het zand. Verder worden er dieren, grappige vakantiesituaties, eilanden, markten, musea ... tot leven gewekt. In de zaal ‘Weet u nog?’, kun je raden welke belangrijke gebeurtenis in de recente geschiedenis bij welk zandsculptuur hoort. Er zijn ook enkele ‘speciallekes’: een rit op de monorail, een mooie beeldentuin, een high tea in het showroomdorp én de Veluwse bossen die aansluiten bij het terrein.

 

Waar en wanneer: tot en met 02/11/2019 in de Beeldentuin in Garderen, Oude Barnevelderweg 5, 3886 PT Garderen, Nederland. Zondag gesloten.

Jouw voordeel: -16%
Jij betaalt € 8 i.p.v. € 9,5. Kinderen t.e.m. 5 jaar kunnen gratis binnen. 6 t.e.m. 12-jarigen betalen € 4,50.
Voorwaarden:
- Korting op vertoon van KVLV-kaart aan de kassa.
- Niet geldig in combinatie met andere acties.
- Max. 4 personen per lidkaart.

Meer info: www.zandsculpturen.nl