Bilzen Mysteries met KVLV-korting

Topattractie Bilzen Mysteries met Jan Decleir als ‘Heer van Biesen’


Een mysterieus kasteel. 800 jaar geschiedenis en geheimen. De avond valt, Alden Biesen komt tot leven. Zet je tablet aan en stap mee in het verhaal! Ontmoet de ridders op hun kruistocht, aanhoor de donderpreek van Paus Honorius III en laat je betoveren door dansende nimfen. Maar opgepast voor de draak! Alden Biesen brandt en herrijst als een feniks uit zijn as.


Klaar voor een betoverende tijdreis? Volg de Heer van Biesen! Deze zonderlinge figuur, meesterlijk vertolkt door acteur Jan Decleir, is 80 minuten lang jouw virtuele gids.


Bilzen Mysteries is de nieuwste topattractie in Limburg. De combinatie van authentieke geschiedenis en innovatief gebruik van multimedia is uniek in Europa! Een echte ‘must do’ voor koppels, gezinnen én verenigingen.


De deuren openen bij zonsondergang. Ideaal dus in combinatie met het ruime dagaanbod van de meest gastvrije provincie. Een fietstochtje door de Haspengouwse boomgaarden, een dagje shoppen in hippe steden, een nostalgisch bezoek aan Bokrijk en het bekroonde Gallo-Romeins Museum of op groenexcursie door de Voerstreek… In Limburg kan je alle kanten uit.


Jouw KVLV-voordeel

KVLV-leden krijgen 25% korting.
Je betaalt slechts €13 i.p.v. €18 voor een volwassenenticket.
Voor een kinder- en seniorenticket betaal je €10 i.p.v. €15.
Kinderen onder de 6 jaar gratis toegang.


Boek online met de kortingscode: t2k2e047.


Info en tickets
www.bilzenmysteries.be

Bilzen Mysteries - Alden Biesen, Kasteelstraat 6 in 3740 Bilzen, tel. 089 399 614.

Open van zonsondergang tot middernacht!

 

Voorwaarden KVLV-voordeel. Deze korting is enkel geldig op online reservaties en niet aan de kassa. Aan de kassa moet je je lidkaart tonen om de korting te valideren. Dit voordeeltarief is geldig voor alle reservaties t.e.m. 7 januari 2018.