Voordelen

Wil je ook deel uitmaken van onze bruisende vrouwenvereniging? Sluit je nu aan en geniet vele voordelen.

 

Boekenbeurs - Lady in balance

Geniet van de Lady in balance namiddag op de boekenbeurs.

 

Kom op zaterdag 10 november gratis naar de boekenbeurs en geniet van een exclusief KVLV-programma:

 • Lezing en gesprek met Annemie Struyf
 • Lezing en gesprek met Geena Lisa
 • Demo Culinaire Cosmetica: maak je eigen cosmetica met natuurlijke producten
 • Demo Your Energy Yournal: via eenvoudige oefeningen en handige lijstjes bewaar je elke dag je balans

 

De eerste 100 KVLV-vrouwen die inschrijven voor één of meerdere sessies, krijgen een duoticket voor de boekenbeurs cadeau (geldig op 10 november 2018).

Schrijf snel in via www.ladyinbalance.be/boekenbeurs-kvlv

Te laat? Lannoo geeft 25 extra duotickets weg via een wedstrijd op dezelfde website.

 

Deze actie loopt tot 31 oktober 2018.

 

De Grote Schijn

De Grote Schijn is een uniek en nieuw event dat deze herfst één van de meest inspirerende stukjes van Antwerpen belicht: het Rivierenhof. De mooiste familie-uitstap van deze herfst: een stukje magie, verborgen in het park aan de rand van de stad, een magische herfstwandeling, een visueel spektakel van licht en muziek. De Grote Schijn is een totaalbeleving die je doet genieten van de kracht en de pracht van de natuur.

Ambassadeurs van De Grote Schijn zijn Lieven Scheire en componist Jef Neve, die voor De Grote Schijn een stuk componeerde.

Bekijk het filmpje om alvast in de stemming te komen.

Waar & wanneer: Rivierenhof Antwerpen, van 26 oktober tot en met 4 november.


Tickets: Een ticket kost € 15. Kinderen tot 12 jaar en 65 plussers betalen € 12. Voor kinderen onder de 3 jaar is de toegang gratis.


Speciaal KVLV-tarief: geniet van 20% korting op de standaardprijs.

 • Online: geef de kortingscode VC02UJ4Q27C in bij je online bestelling. De code kan gebruikt worden voor maximum 5 tickets per bestelling.
 • Kassa: korting op vertoon van van je lidkaart. Om wachttijden te vermijden raden we aan om te reserveren via de website en een tijdslot te kiezen waarop je de wandeling kunt aanvangen.

Info:

 

 

Gezondheidssalon 2018

Wil jij graag meer weten over een gezonde lifestyle of ben je op zoek naar gezonde en betrouwbare inspiratie? Dan is het Gezondheidssalon the place to be!


Kom en beleef samen met ons de derde editie van het Gezondheidssalon op 20 & 21 oktober in Brussels EXPO.

 

Leer er alles over preventie, nieuwe behandelingen en nieuwe inzichten. Ontdek hoe je gezondheid in eigen handen te nemen. Laat je inspireren door de vele exposanten, boeiende lezingen, workshops & gezonde kookdemo’s.

Volgende thema’s komen aan bod:

 • Medisch & Zorg
 • Eten & Drinken
 • Sport
 • Body & Mind

Meet & greet onze motiverende sprekers!
Laat je inspireren door o.a. Saartje Vandendriessche, Dr. Servaas Bingé, Steffi Vertriest …
Kom gezellig en gezond kokerellen met Sven Ornelis, Sofie Dumont, Albert Verdeyen …
Start to yoga met Evy Gruyaert.
Ontdek Powerbody Yoga met Claudia Van Avermaet.

 

Bekijk het volledig programma op www.gezondheidssalon.be.


KVLV-voordeel
Geniet van een uitzonderlijk KVLV-voordeel: de eerste 200 tickets zijn gratis voor KVLV-leden! Op de volgende geldt een korting van 60%: € 4 i.p.v. € 10!
Geef bij het bestellen van je toegangsticket volgende voordeelcode in: GHS18KVLV.
Tickets kun je bestellen via www.gezondheidssalon.be.

 

 

Mooie kleren & Martine Prenen

Ga je in oktober langs bij e5-mode voor een nieuwe garderobe?

Dan krijg je er meteen een hele stapels tips, recepten en weetjes bovenop onder de vorm van ‘Forever Young’, het jongste boek van Martine Prenen ter waarde van € 29,99.

Wil je eens een volledig nieuwe stijl uitproberen? Ben je op zoek naar de zakelijke look voor op het werk, naar een trendy weekendoutfit of iets feestelijks? Of wil je eens het advies van een Personal Shopper hebben?

e5 stelt je een gratis service voor: 1 uur een Personal Shopper voor jou alleen! De Personal Shopper kijkt samen met jou wat je het beste past. Omdat iedereen anders is en je zeker wil zijn van een perfecte outfit, neemt de Personal Shopper haar tijd. Zo luistert ze naar je wensen en selecteert ze samen met jou de juiste kleren en accessoires. Helemaal gratis en zonder aankoopverplichting!

Daarnaast ontvang je als KVLV-lid een extra voordeel. Maak een afspraak, knip de e5-voordeelbon uit het oktobernummer van 'Vrouwen met vaart' en krijg het boek 'Forever Young' van Martine Prenen helemaal gratis! Resultaat: een stralende nieuwe look!

 

Giselle - Ballet Vlaanderen

Akram Khan wist één van de grootste romantische balletten uit de geschiedenis te vertalen naar deze tijd. Hij zoomt in op het lot van meisjes zonder papieren die in een illegaal circuit verstrikt zitten. Actuele thema's gevat in een klassieker die toch trouw blijft aan het verhaal. Khans Giselle, met indrukwekkende decors en kostuums, werd na de creatie door het English National Ballet overladen met lof en prijzen. Een must see!

Waar & wanneer:

 • Opera Gent: do 11/10, di 16/10, woe 17/10, vr 19/10, za 20/10, zo 21/10, woe 24/10
 • Opera Antwerpen: do 1/11, vr 2/11, za 3/11, zo 4/11, di 6/11, woe 7/11, do 8/11, vr 9/11, za 10/11

Speciaal KVLV-tarief: geniet van 15% korting op de standaardprijzen met de kortingscode FemmeGiselle1819. 
Je kunt de code ingeven nadat je bent ingelogd, in het scherm 'uw bestelling', vlak voor je gaat betalen.

Standaardprijzen tickets: cat. 1: € 70 - cat. 2: € 60 - cat. 3: € 43 - cat. 4: € 35 - cat. 5: € 27 - cat. 6: € 20
Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt er een toeslag van € 3 op de standaardprijzen.

Tickets: via www.operaballet.be/giselle of 070 22 02 02

 

Cultuur opsnuiven in Luik

Dat doe je dankzij KVLV helemaal gratis! Op vertoon van je KVLV-lidkaart krijg je bij de balie van de toeristische dienst van Luik een museumpass cadeau ter waarde van € 23,50. Deze pass geeft gratis toegang tot de permanente collectie van vijf Luikse musea. Wil je ook de tijdelijke tentoonstellingen bezoeken? Dan betaal je een supplement bij het museum in kwestie.

Het museum voor Schone Kunsten La Boverie heeft een partnerschap met het Louvre; in Le Grand Curtius bestudeer je archeologie, de Middeleeuwen, moderne kunst, wapens en glaskunst; het Ansembourg museum in een elegante patriciërswoning toont alles over sierkunst; het Grétry museum is het geboortehuis van de gelijknamige muzikant en het Museum van de verlichting werpt een licht op het hele scala, van de Romeinse olielampen tot onze elektrische spaarlampen van de laatste generatie.

Dit aanbod is geldig tot eind maart 2019.

Contact: Maison du Tourisme du Pays de Liège, Quai de la Goffe 13, 4000 Luik. Alle dagen open van 9 tot 18 uur. Tel 04/221 92 21, info@visitezliege.be, www.visitezliege.be

 

Word een leading lady!

De charismatische Assita Kanko wil meer vrouwen aan de top helpen en daarvoor sprak ze met tien invloedrijke voortrekkers uit Europa, Afrika, de VS en Japan. Ze formuleerden boeiende en inspirerende antwoorden op grote vraagstukken zoals deze: hoe zet je je als vrouw op de kaart? Hoe bouw je je ideeën uit tot succesvolle projecten? Hoe recht je de rug na een mislukking? Hoe combineer je werk en gezin? Hoe grijp je de kansen die diversiteit biedt?

Haar boek is een must voor alle vrouwen met ambities, en dankzij KVLV is het het jouwe tegen een voordeeltarief.

Speciaal KVLV-tarief:

 • Bestel Leading Ladies met 10% korting en gratis verzending (in de Benelux) via www.lannoo.be/leading-ladies-0.
 • Gebruik de kortingscode kvlvladies in je winkelmandje.
 • Deze actie is enkel geldig via de webshop van Lannoo tot en met 31/12/2018. Op = op.

 

Het Moment

Een interessante, unieke én lekkere uitstap? Welkom in Het Moment, het belevingscentrum van de Abdij van Averbode! Ontdek het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding. Neem een kijkje in de kaasrijperij, de bakkerij en de huisbrouwerij. Degusteer de vijf Averbode-producten: bier, kaas, brood, peperkoek en speculaas in de rustgevende omgeving van de abdij.

Speciaal KVLV-tarief: geniet van 10% korting op de Averbode-producten in de Abdijwinkel van Het Moment (bier, kaas, brood, perperkoek en speculaas) op vertoon van je KVLV-lidkaart.

Waar: Abdijstraat 1, 3271 Averbode

Contact: 013/69 99 34, info@averbodemoment.be

Meer info: averbodemoment.be

 

Voordelen voor jou

Met je KVLV-kaart heb je altijd een voetje voor!

 

Iedereen is welkom op onze workshops, cursussen en andere KVLV-belevenissen. Voor jou is deelnemen extra voordelig! Ben je actief in de land- en tuinbouw, dan krijg je extra aandacht en vorming via KVLV-Agra.

Je krijgt 10 keer per jaar ons trendy magazine 'Vrouwen met vaart' in je bus, boordevol boeiende lectuur en allerlei lezersvoordelen.

Onze boeken en uitgaven met het gekende KVLV-kwaliteitslabel bestel je aan een sterk verminderde prijs.

Op onze website of in ons magazine Vrouwen met vaart vind je regelmatig interessante voordelen en wedstrijden, aangeboden door onze commerciële partners.

Bij aankoop van crea-materiaal in een Banierwinkel krijg je op vertoon van je KVLV-kaart 6% korting.

Ons, waarvan KVLV, Vrouwen met vaart deel uitmaakt, biedt professionele dienstverlening rond mantelzorg, thuiszorg, kinderopvang, woningaanpassing, huidhoudhulp, groen zorg,... Een antwoord op jouw vragen uit eigen huis!