Compostella: even herbronnen - VOLZET

Nood aan rust en bezinning? Dan kan een wandeltocht naar het legendarische Compostela erg louterend zijn. We stappen in 13 dagen van Astorga naar Santiago.
Tijdens deze tocht van 280 kilometer ontdek je jezelf én andere pelgrims die elk om hun redenen en op hun manier op zoek zijn. Het is niet enkel wandelen naar een bepaald punt, je stelt je ook open voor wie je op deze weg tegemoetkomt. Laat je raken door het onverwachte!

Wie is onze gids?
Leen Vermeire vindt het leuk om letterlijk en figuurlijk met mensen op stap te gaan. In 2017 begeleidde ze ook al een Camino en gaf ze op een eigentijdse manier inhoud en vorm aan de zingevingsmomenten op de tocht.

Praktisch
Deze reis is volzet. Inschrijven is niet meer mogelijk.
Deze tocht wordt als een echte pelgrimstocht opgevat. Iedere dag stappen we 20 à 30 kilometer, de hostals waarin we slapen liggen op de Camino. Ze zijn op pelgrims afgestemd en zijn vaak ontmoetingsplaatsen rond het avondmaal. Tijdens het stappen hebben we enkel een dagrugzak nodig. Een busje begeleidt ons en vervoert de bagage.
We reizen 13 dagen, van 3 tot 15 september 2018.
Bekijk het programma.
Min. 14 - max. 16 deelnemers.
Inschrijven via kvlv@omniatravel.be of 016/24.38.35.
Prijs per deelnemer inclusief vluchten, logies met ontbijt en avondmaal, transport van bagage tijdens de staptocht en reisbegeleiding: € 1549 of € 1499 voor KVLV-leden.
Let op!
Instellingen zijn gevonden, maar niet volledig, contacteer een site beheerder om deze te vervolledigen.
Praktische info
{{voorwaarde.DisplayMember}}