Voordelen

Wil je ook deel uitmaken van onze bruisende vrouwenvereniging? Sluit je nu aan en geniet vele voordelen.

 

Wonderweekend - 101 activiteiten om samen te doen

Wonderweekend is een jaarlijks gezinsfestival, bedacht door vier vaders, waarbij de nadruk niet ligt op spektakel of grote stunts, maar net op kleine en unieke activiteiten. Dankzij het gelijknamige boek kun je nu ook zelf aan de slag.

Enkele van de 26 suggesties waarbij verwondering en beleving centraal staan: een Achterstevoren-Ondersteboven-Weekend, een De-Weg-Kwijt-Weekend, een Ruil-Weekend … Leuke herinneringen gegarandeerd!

Speciaal KVLV-tarief:

  • Bestel Wonderweekend met 10% korting en gratis verzending (in de Benelux) via www.lannoo.be/wonderweekend-0.
  • Gebruik de kortingscode kvlvwonder in je winkelmandje.
  • Deze actie is enkel geldig via de webshop van Lannoo tot en met 31/03/2019. Op = op.

 

Start to Sleep

In het decembernummer van Vrouwen met vaart lees je hoe slaapexperte Annelies Smolders slechte slapers op de goede weg helpt. KVLV-leden krijgen 10% korting op de online slaapcoaching van Start to Sleep, in december 2018 en heel 2019.

Wanneer je een coaching aanvraagt op www.starttosleep.be kun je de kortingscode KVLV1819 ingeven. Het systeem vraagt vervolgens automatisch naar je lidmaatschapsnummer.

 

Partyshoppen bij De Banier

Broodbordjes, onderzetters, slingers, menukaarten deluxe … Je maakt ze allemaal in een wip dankzij de werkbeschrijvingen in het decembernummer van Vrouwen met vaart. Het basismateriaal vind je bij De Banier.

Met je KVLV-lidkaart krijg je 6% korting op alle aankopen bij De Banier.

 

Een dagje Goed Gevoel Ladies Fair

Voel je mooi, gezond én geïnspireerd tijdens de workshops, shopping en evenementen op de Goed Gevoel Ladies Fair.

Als lid van KVLV of Ons krijg je € 5 korting op de kassaprijs van je toegangsticket.

Bestel je ticket op www.goedgevoelladiesfair.be en geef volgende code in: ONSGGLF19.

 

Cultuur opsnuiven in Luik

Dat doe je dankzij KVLV helemaal gratis! Op vertoon van je KVLV-lidkaart krijg je bij de balie van de toeristische dienst van Luik een museumpass cadeau ter waarde van € 23,50. Deze pass geeft gratis toegang tot de permanente collectie van vijf Luikse musea. Wil je ook de tijdelijke tentoonstellingen bezoeken? Dan betaal je een supplement bij het museum in kwestie.

Het museum voor Schone Kunsten La Boverie heeft een partnerschap met het Louvre; in Le Grand Curtius bestudeer je archeologie, de Middeleeuwen, moderne kunst, wapens en glaskunst; het Ansembourg museum in een elegante patriciërswoning toont alles over sierkunst; het Grétry museum is het geboortehuis van de gelijknamige muzikant en het Museum van de verlichting werpt een licht op het hele scala, van de Romeinse olielampen tot onze elektrische spaarlampen van de laatste generatie.

Dit aanbod is geldig tot eind maart 2019.

Contact: Maison du Tourisme du Pays de Liège, Quai de la Goffe 13, 4000 Luik. Alle dagen open van 9 tot 18 uur. Tel 04/221 92 21, info@visitezliege.be, www.visitezliege.be

 

Het Moment

Een interessante, unieke én lekkere uitstap? Welkom in Het Moment, het belevingscentrum van de Abdij van Averbode! Ontdek het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding. Neem een kijkje in de kaasrijperij, de bakkerij en de huisbrouwerij. Degusteer de vijf Averbode-producten: bier, kaas, brood, peperkoek en speculaas in de rustgevende omgeving van de abdij.

Speciaal KVLV-tarief: geniet van 10% korting op de Averbode-producten in de Abdijwinkel van Het Moment (bier, kaas, brood, perperkoek en speculaas) op vertoon van je KVLV-lidkaart.

Waar: Abdijstraat 1, 3271 Averbode

Contact: 013/69 99 34, info@averbodemoment.be

Meer info: averbodemoment.be

 

Voordelen voor jou

Met je KVLV-kaart heb je altijd een voetje voor!

 

Iedereen is welkom op onze workshops, cursussen en andere KVLV-belevenissen. Voor jou is deelnemen extra voordelig! Ben je actief in de land- en tuinbouw, dan krijg je extra aandacht en vorming via KVLV-Agra.

Je krijgt 10 keer per jaar ons trendy magazine 'Vrouwen met vaart' in je bus, boordevol boeiende lectuur en allerlei lezersvoordelen.

Onze boeken en uitgaven met het gekende KVLV-kwaliteitslabel bestel je aan een sterk verminderde prijs.

Op onze website of in ons magazine Vrouwen met vaart vind je regelmatig interessante voordelen en wedstrijden, aangeboden door onze commerciële partners.

Bij aankoop van crea-materiaal in een Banierwinkel krijg je op vertoon van je KVLV-kaart 6% korting.

Ons, waarvan KVLV, Vrouwen met vaart deel uitmaakt, biedt professionele dienstverlening rond mantelzorg, thuiszorg, kinderopvang, woningaanpassing, huidhoudhulp, groen zorg,... Een antwoord op jouw vragen uit eigen huis!