Bezoek onze andere websites

Log in
01
Geslaagde Agridagen

Op de Agridagen in Ravels van 15 tot 18 februari kon je een bezoek brengen aan KVLV-Agra, het Steunpunt Hoeveproducten en Liv. Aan de infostand zetten zes gedreven Agra-vrijwilligers onmiddellijk de juiste sfeer. Aan potentiële leden deden zij enthousiast het brede pallet aan Agra-activiteiten uit de doeken. Met succes, want er werden nieuwe leden geworven. Anderzijds gold de beurs ook dit jaar weer als ideaal netwerkmoment. Heel wat bestaande leden kwamen buurten aan onze infostand, en zorgden voor een aanstekelijke kruisbestuiving tussen groepen. Klap op de vuurpijl was het moment waarop vrijwilliger Ingrid het magazine Vrouwen met Vaart aan minister Kris Peeters overhandigde.

 

Ook het Steunpunt Hoeveproducten was tijdens de beurs vertegenwoordigd. In samenwerking met Provincie Antwerpen werden de troeven van multifunctionele landbouw getoond tijdens een Netwerk- en inspiratieseminarie op vrijdag. Gedurende de beurs konden land- en tuinbouwers met plannen in de korte keten de nodige informatie verkrijgen aan de Agra-Stand.

 

Ook Liv, het Landelijke infopunt voor vrouwen, bewees tijdens de beurs opnieuw haar meerwaarde. Leden en niet-leden werden actief aangesproken op juridische en financiële thema’s, waaruit heel wat nieuwe contacten volgden.

 

Kortom: we mogen terugblikken op een geslaagde beurs.

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: