Bezoek onze andere websites

Log in
20
Feesten op de boerderij

Roadmap feesten, vergaderen en teambuilding op de boerderij

 

Als het ondernemen bij jou in het bloed zit, zoek ook jij waarschijnlijk regelmatig manieren om met je bedrijf te groeien. Groeien en vooruitgaan is wenselijk en nodig om je toekomst te verzekeren, toch? Je kan groeien door te investeren in méér:  méér volume, méér oppervlakte, méér dieren, …  Maar je kan ook groeien door andere activiteiten een kans te geven. KVLV-Agra ondersteunt al decennia bedrijven die kiezen voor verbredingsactiviteiten.  Met de ‘Roadmap feesten, vergaderen en teambuilding op de boerderij’ wil KVLV-Agra deze koers verder zetten.

 

In de roadmap vind je een overzicht van wettelijke regels, ideeën rond  marketingstrategie en heel wat tips en tricks terug.

 

Blijf je na het lezen van deze Roadmap toch met vragen zitten of is er iets niet duidelijk, dan kan je contact opnemen met KVLV-Agra  via kvlvagra@ons.be of via 016/24 39 54.

 

Dat KVLV-Agra een trekkersrol opneemt bij het professioneel ondersteunen van deze verbredingsactiviteit is geen toeval. In de praktijk zijn het namelijk meestal de vrouwen op de bedrijven die als eerste interesse tonen in het organiseren van feestjes en dergelijke op het bedrijf. Het is de bedoeling om hen te helpen deze interesse om te zetten in een rendabele nevenactiviteit.

 

Andere interessante links in verband met verbredingsactiviteiten waarbij KVLV betrokken is, zijn www.steunpunthoeveproducten.be voor korte keteninitiatieven en www.steunpuntgroenezorg.be voor de zinvolle opvang van kwetsbare personen op het bedrijf.

 

 

 

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: